Adelaide United edzője Amor felborult Wanderers késői győztese után

Adelaide United edzője Guillermo Amor egy nagy csalódást okozott, miután két nagy döntés ellentétes volt a Reds ellentmondásos 2-1 veszteségével a Western Sydney Wanderersnek a Coopers Stadionban.

Wanderers védője Jack Clisby Sergio Cirio-nál az első percben ropogósan küzdött, és Shaun Evans játékvezetőtől sárga lapot kaptunk, annak ellenére, hogy a spanyolokat a mezőről percre kényszerítették. Nikolai Topor-Stanley elhagyta a Wanderers-t a tengerentúli klubba.

Egy óra elteltével egy óra online sport fogadás elteltével a Wanderers Brendon Santalabhoz érkezett, aki hamarosan kiegyenlítette a bevezetőjét.

A csatár aztán James Holland középpályását a záró szakaszokban zúzódó késleltetéssel, amely piros lapot kérve hagyta el az otthoni oldalt.

A játékvezető Evans azonban sárga lapot adott ki Santalabnak, mielőtt a Wanderers No11 felnyílott volna, és a nyertes sérülést szenvedett.

Amor figyelmeztetett Evans figyelmeztetésével a Hollandiával szembeni szabálytalanság miatt a barcelonai legenda, amelyet a standokra küldtek.

„A játékvezető döntéseit, inkább nem beszélek (róluk)” – mondta Amor a meccs után.

“ Az eredmény 1-2, most beszélni a játékvezetőről vagy a vonalbíróról vagy a (lehetséges) piros lapról, ez nem a megoldás.

„A két művelet erős cselekedetek, ha piros lap vagy nem, ez a döntés a játékvezető számára van. ”

A veszteség ellenére Amor azt mondta, hogy mobil sportfogadás elégedett az Egyesült Államok teljesítményével, ígéretes jelekkel az új toborzóktól, Sergi Guardiola-tól, Henrique-től és Ryan Kitto helyi fiatalemberétől.

A spanyol elismerte, hogy a Vándorok állandóan kemény ellenfélnek bizonyulnak a Vörösök számára.

„Jobb most, ha nyugodt és elemezzük a játékot” – mondta.

„Azt hiszem, jól teljesítettünk.A játék egy erős játék volt, a nyugati pedig mindig erős játék volt.

„Mindig remélem, hogy a parkban érkező játékosok hatással vannak” – mondta Popovic. félidő alatt 1-0 lesz.

„Ahhoz, hogy válaszoljunk a múlt héten elvégzett fogadás bónusz módon és a mai változtatásokra.Ahhoz, hogy a végén nyerje, halálkor, nagyon tetszett. a megfelelő tisztviselőkkel foglalkoztak.

„Sárga kártyás bűncselekmények” – mondta.

„Nem vitatom ezt.”

Rate this post