Anderson Anglia archaikus fegyvere lehet a modern egynapos világban

Churchill az íjat és a nyilat használta, hogy 1940 májusában sikeresen vezessen egy német járőrözést Észak-Franciaországban, ami segített neki megnyerni a katonai keresztet. Egy évvel később elindult a Norvégiában lévő parancsnoki raidon az első leszállóhajón, és kardponton harcolt az utcán. Végül 1944-ben elfogták, eszméletlenül kopogtatott egy gránátot, amikor játszott „Will Ye No Come Back Again? Bővebben

Van egy érv, hogy az Egyesült Államok gazdasági és katonai ereje kis szerepet játszott a nagy európai háborúk szövetséges győzelmében.Ugyanakkor nehéz ezt elhinni, a harcoló Jack szelleme – íjának csavarja, a pengéje – nem volt valami köze hozzá. Legalábbis, Churchill nagyszerűen díszített katonai karrierje kitűnő lecke az, hogy soha nem hagy el semmit, hogy minden egyes kézműves fegyvert használjon, amellyel a csatát is elhelyezheti.

Minden ebből természetesen Anglia krikettjére, a jövő nyári világbajnokságra jutunk, és még senki sem fordult meg, hogy még csak mondjon. De itt van, ugyanaz. Ha Anglia szeretné megnyerni egy hazai világbajnokságot, el kell kezdeniük Jimmy Anderson-t, aki lehet egy pre-Bayliss dinoszaurusz, a hosszúszárú mester és a kard a korabeli Bet365 regisztrációs bónusz modernizáció idején, de aki szintén nyilvánvaló hiányzó összetevője több módon, mint egy.Anderson otthon nem szedése olyan, mint Sri Lanka, kihagyva a Muralit.

Tisztázzuk. Senki sem gondolja, hogy ez megtörténik. Túl hirtelen és túl késő, túl messze a rácsról. És mégis meg kell történnie, a következő listában kell lennie a kedves punkish Ed Smithnek, aki nem idegen az innovatív kiválasztásnak, még akkor is, ha ez teljesen logikus.

Gondolj bele. A Világkupa május végétől július közepéig tart. Nem kétséges, hogy a pakisztáni és Srí Lanka-i nyitók legkevésbé szeretnék szembeszállni a Trent hídra vagy a Headingley-re 10.30-kor egy lédús, kora nyári korban. Egyrészről, ez a meggyőződés, a vágás és a swing mestere, a legnagyobb új golyós wicket-fogadó angol viszonyok keletkeztek.Másrészt Mark Wood, aki még mindig próbálta kiállítani a futamot vagy az ígéretes Olly Stone-ot, aki 25 karrier-egynapos wicket, és aki a labda nélkül kezeli, egy heves fiatal ország rendőri rendőréhez hasonlít egy Vasárnap este TV-dráma, aki megrázza a fejét, és zavartan néz ki, és a rossz szénakazalban keres, míg Martin Clunes csendesen megoldja az ügyet. Facebook Twitter Pinterest James Anderson ünnepli az Ajinkya Rahane bajnokságát az Indiával szembeni ötödik teszt során a Kia Ovalban. Fénykép: Tom Jenkins a Guardian számára

Ez természetesen más játék. Egy napos krikettben Anderson hosszúsága érett a hatalmas játékban. Az is érett, hogy hat kígyózás, kanyargós pusztítás van, ha a nap és a hangulat és a pálya helyes. Angliában hat edzője lehet ebben a csapatban.Miért nem teszi Jimmyt a titkos fegyvernek. Tartsa meg a tartalékban, egy rémisztő új fogakkal, amelyek az alsó sorrendben rejtőznek, és megállnak a gondolatra, hogy minden kapitány gondolkodni kezdjen a dobás és a Bet365 üdvözlő bónusz dobás első megnyeréséért. jó. Az is, hogy nem nyugdíjba vonult, hanem egyszerűen eldugult a bátor új korszak elején 2015 nyarán. A dolgok azóta megváltoztak. A csapat stabil, csak egy végső fényességre van szüksége. Anglia napja a saját történetét hozta létre Kolumbiában Barney Ronay Bővebben

A plusz Anderson megváltozott. Felvette a sztratoszférát, és 102 tesztbajnokságot vett igénybe 16 db-ban három otthoni nyáron, melynek teljesítménye bárhol illeszkedik a nemzetközi krikett történetéhez.Nem úgy, hogy haza akarja venni, olyan, mint Sri Lanka úgy döntött, hogy nem választja ki a Muralit vagy az angol labdarúgó-válogatottat, hogy elcserélje a Glenn Hoddle-t és Chris Waddle-t.

Nem kétséges, hogy ez úgy érzi, mint a túlzott gondolkodás, a hobbi ló nyüzsgése. Ám Angliának a következő nyáron kell sikerülnie, ha csak a Trevor Bayliss korszak kemény munkáját és költségeit kell megváltania.A vezetőedzőnek 2 millió fontot kell fizetnie azért, hogy képes legyen Angliában a fehérgolyó játékosok felszabadítására, még akkor is, ha időnként csábítóan csodálkoztak, ha egyszerűen a megfelelő játékosokat választják, egy hajlékony fehér kalapot helyezve szomorúan. látszó jávorszarvas és tanítás azt mondani, hogy “menj el haveromnak” ugyanolyan hatást érhet el sokkal kisebb költséggel. A Spin: jelentkezzen be és kapjon heti krikett e-mailt.

Ezen túl, krikett Angliában szüksége van valamire, hogy éljen. A nyári játék már sokáig visszavonult. A világbajnokság győzelme nagymértékben láthatatlan lenne a nem átalakítottnak. De kinetikus energiája az egyik módja annak, hogy megpróbálja elterjedni a játékot a határain túl.Ahhoz, hogy ezt egy piros-labda örökségi törvényként leírt edző segítségével végezzék, amelynek öregiskolai kézművessége – amely a varrás, a hosszúszár, a kard – a legmodernebb krikettáló készséggel beszél, kétszeresen kielégítő lenne. Nem is beszélve sokkal nagyobb valószínűségről.

Rate this post