Anthony Stokes iz kredita iz Celtica kaže Bet365 pomoćnik John Collins

Celtic pomoćnik menadžera, John Collins, otkrio je da će Anthony Stokes ići na posudbu, ali ustrajava kako njegova karijera u klubu nije nužno prekinuta.

Deila je planirao ove sezone, igrajući samo dvaput, a nedavno je suspendiran na dva tjedna zbog tweeting njegova nezadovoljstva što je ostao izvan momčadi nakon što je putovao u Inverness.

Voditelj Caley Thistle, John Hughes, koji je bio u zadužena za 27-godišnjakinju u Falkirku i Hibernianu, upitao je mogućnost ponovnog udruživanja s igračem. Na pitanje je li Bet365 dopuštajući Stokesu da napusti zajam signalizira kraj karijere u Parkheadu, Collins je rekao: “To signalizira za ostatak ove sezone, ako ide na zajam.” Ali nikada ne znate u nogometu. Vrata su uvijek otvorena.Upravitelj i Anthony su odlučili da će mu biti dobro da dobije neku igru.

“Prije je bio odnos s tim dvojicom [Hughesom i Stokesom], dobro su surađivali u prošlost pa bi to moglo biti dobro mjesto Anthonyja da ide.

“Ima i drugih zainteresiranih timova, ali ga nećemo prisiliti da ide Bet365 tamo gdje ne želi ići, to će biti njegov izbor. On mora otići, postići golove i igrati se dobro, to je ono o nogometu.

“Njegov stav u posljednje vrijeme na treningu bio je vrlo dobar, pa se nadamo da je okrenuo kutak. No, on treba igre. “Spekulacije da se Aiden McGeady može Unibet klađenje vratiti iz Evertona, Collins, koji je pred nedjeljom u četvrti krug protiv Škotskog kupa protiv Stranraera u Stair Parku rekao:” Ne mislim da je realno.On je igra Premier lige za nadu u Premier ligu.

“Uvijek smo morali biti realni. Imamo proračune i Bet365 postoji veliki jaz između Premier lige i prvenstva i naše lige. Ja bih to izbacio, da. “

Rate this post