Barça Marc-André ter Stegen elfogadja, hogy Betclic továbbra is zavarja

Mi lenne, ha Diego Alves újra csinálja? Valójában kétszer: a játékban elmentett két büntetés, hetente három, az utolsó 11-ből hét, a helyszínen megállt több helyszíni rúgás, mint Spanyolországban. Leganés, a Primera legjobb debütálói, közel 50 éve, vagy az Eibar történelmi délutánja? A két ponttal, amelyek elválasztják az első öt vagy öt pontot, amelyek elválasztják a top 11-et? A 26 gól és 10 játék, amelyek közül csak az egyik nyert többet, mint egy cél? Ezzel még?Egy olyan játék, amely még mindig véget ért egy megkönnyebbült Diego Simeone-nál, megnyerte az edzőt és a Betclic bajnoki vezetőt, az arcát fújva, és a kezét, mintha egy ajtóba csapta volna.

Mi a helyzet a Rosaleda-ban, ahol van Ki kell küldeni, két valószínűleg kellett volna, Mikel Balenziaga és Roberto Rosales karate, és két gólt egy perccel véget ért a spanyol legjobban futó futam, Málagát pedig a kiesési zónából, az Athletic Clubot pedig a tetejéről húzta? A Sánchez Pizjuánban négy sérült játékosával egy sérült ref és két ragyogó hátsó sarok; a Calderónon, ahol nem volt játék, hanem egy bulit; a Bernabéu, ahol megkérdezte, hogy van-e válság, Zinedine Zidane azt mondta: „nem, de…”; vagy Cornella-El Prat, ahol Marca azt mondta, hogy van egy „csoda”.Valójában nem, nem ott; nem, amikor a „csoda” Espanyol első tiszta lapja volt, a hétvége egyetlen 0-0-as döntése.

Jobb kezdeni a végén: késő vasárnap este, amikor Marc-André ter Stegen azt mondta, sajnálom. Csak ott lehetetlen tudni, hogy hová kezdjen. A hétvégén, amikor minden történt (a második a sorban is, ezúttal még jobb) egy olyan játékkal végződött, amelyben Betclic minden történt, és hét gólt szereztek, az egyiket, amelyet még napokra felvettünk, és 90 percig lélegzetlen volt. szórakoztató. Barcelona megverte 4-3-at Celta Vigóval, mint Atlético Madrid, La Liga tetejére olvasson tovább.

Barcelona, ​​mivel a Real Madrid már 1-1-et húzott Eibardal a Santiago Bernabéuban, elment Vigo. – Ha bárki megsebezhet minket, Celta – figyelmeztette Luis Enrique, és mint kiderült, igaza van.Egy perc után 21 perc múlva, két perc után 31 perc után, három pedig 32 után, 3-0 félidő alatt, Andrés Iniesta és felfelé lépett Gerard Piqué, seprőgép, középpályás és középre előre gördült. Az olés hamarosan ó. Barcelona 57 perc után 3-1-re, a 63. után pedig 3-2-re tette. Aspas, a Celta második pontja, elismerte, hogy csapata „alacsony a benzinben”, és attól tartott, hogy rosszabb. inkább a fejére vágja, és a labda visszapattan a hálóba. Még mindig nem volt vége. 86 perc múlva Piqué megkapta második helyét, hogy 4-3. És akkor a 88-as években csak szélesre ment.A labda elcsúszott, az esély is: Barcelonát a szezonban második alkalommal megverték, a negyedikre csúszott. El Mundo Deportivo a Celta földjét Balaídosba Bad-aídosba fordította, míg a Sport elején: „Milyen ajándékok!” A humor gráfico – mint a humor, mint a szokásos – grafikusabb, mint a bőrönd, az izom, a koponya és a hús. megjegyzés: „néhány ember arcának le kell esnie a szégyenrel.” Read more info

„Az első cél az volt, hogy elveszítettük, a második a mi célunktól elvesztettük, a harmadik pedig a saját célja volt és a negyedik, amit még nem akarok beszélni – mondta Luis Enrique. Egy kicsit tetchy volt, és nem csoda.Ter Stegen Sergio Busquets-hez való laza útja és lassú Betclic reakciója látta, hogy Sisto Pione szerezte meg a nyitót; egy labda a Celta területéről és a Busquets becsületes fejlécéből az Aspas visszavonuló Piqué-ben futott, hogy megszerezze a második helyet; és Jérémy Mathieu a harmadik hálóját saját hálójába csúsztatta. A negyedik az volt, hogy „segítsen”, csak amikor remény volt. Barcelona lövöldözte magát a lábán, ismételten és közel. Ahogy Santi Giménez AS-be tette, orosz rulettet játszottak, csak öt kamarával, egy helyett.

Ki vádolja a barcelonai vereséget Vigo-ban, megkérdezte Estudio Estadio-t, a TVE előadását? Luis Enrique a pihenő játékosok számára, elhagyja Ivan Rakiticet és Iniestát a XI. Mathieu – mindig egy Camp Nou bűnbak, a száj cigarettája a Sport rajzfilmben – hogy Mathieu legyen?Busquets, aki az utóbbi időben bosszantó volt? Egy ember, akinek kétségtelenül maga Ter Stegen volt, még akkor is, ha az edzője ragaszkodott hozzá: „nem fogjuk megölni ezt”, és Piqué azt mondta: „Lehetne kevesebbet kockáztatni? Igen, de folytatnia kell az utat ”- ami, természetesen, mérsékelten: minden implicit kockázattal kapcsolatban nem az a gondolat, hogy egy kapus önmagában játszani fog.

Ter Stegen nemrég azt mondta, hogy sajnálta, ha idegesít; érezte, hogy vasárnap este elveszítette őket. “Az én hibám; elvesztettük a hibám miatt, ”mondta.

A gyanúsítottak azonban mindig hiányoztak. A szokásos gyanúsítottak is. A többiek.Madrid már háromszor csökkentette a pontokat, háromszor Barcelona, ​​és háromszor Atlético-t; ami egy körforgalmi út, mondván, hogy a Villarreal, a Las Palmas, az Eibar, a Leganés és az Alavés pontokat vett fel, de annyira azt mondják. Ki volt felelős a Barcelonaért? Mit szólnál Sisto-hoz? Vagy Aspas, hiperaktív és ismét kiváló: „tiszta mágia”, egy helyi újság hívta. Vagy Theo Bongonda. Vagy Daniel Wass, aki elfojtja a busqueteket. ? Vasárnap megismételte a tavalyi ismerős képletet, amíg Celta üzemanyagot hagyott. A nyomást szándékosan és könyörtelenül alkalmazták.Magas is; Barcelona nem engedte ki a kiutat. „Amikor Barcelona nem rendelkezik a labdával, nem Barcelona,” mondta Berizzo. – És minden rablás automatikus támadás volt. Így jöttek, amíg már alig tudtak futni, és még akkor is futottak. Ter Stegen adta el, Barcelona rosszul tette, de nem elkülönülten: Hernández nélkül semmi sem történt volna, éppúgy, mint amikor Busquets rendetlenséget okozott az elsőnek, a legközelebbi négy játékos világos kéket viselt.

És így egy hétvége végén, ami Madrid rajzolásával zárult, Barcelona vesztes és Atlético tetején; A Sevilla közös második és Villarreal szintje a jelenlegi bajnokokkal, Luis Enrique oldala négy játékot adott el a célok közül 67 alkalommal. Első alkalommal, mióta Balaídos-ban tartottak, valójában.Volt egy ok, amiért Luis Enrique elmondta, hogy Celta de Vigo megsértheti Barcelonát: mert jóak. Beszélgetési pontok

Ahogy Gabi elfordult, nem is nézett ki ilyen elkeseredettnek; ehelyett egy olyan lemondott kifejezést viselt, amely úgy tűnt: „Nos, ez elkerülhetetlen volt.” Nem sokkal később, Aderlan Santos zaklatott, ügyetlen kihívást jelentett a térségben, feltehetően gondolkodva magára: „nem számít; ha ő adta meg, Diego mindenképpen megmenti. ”Ami elég tisztességes: Alves most megmentette a büntetőit Messi, Ronaldo, Griezmann, Kanouté és Costa, és kevesebb, mint a fele az arcáról.45 szankcióval szembesült Spanyolországban; mindössze 21-et szereztek meg, és most 22 versenyen mentett, 19-et a bajnokságban (41 szankcióból), háromnál többet, mint az előző rekordtartót, Andoni Zubizarretát, aki több mint kétszer annyi volt, mint 103.

De Alves azt mondta: „Ez nem jelent semmit.” Griezmann végül elért, Carrasco, Torres és Gameiro a célt nem sokkal az első elszalasztott büntetés után, és csak 22 másodperccel a Torres beérkezése után. Mégis, Alves valahogy megtartotta Valenciát a játékban – és nem csak a helyszínen -, és a 88. percben Mangala nagyszerű esélye volt arra, hogy csak a fejlelést kiegyenlítse, mielőtt Gameiro az utolsó pillanatban futott volna, hogy 2-0. Gameiro első érintése csodálatos volt, a futtatott villámlás és a megérdemelt cél.Atlético szenvedett, de lenyűgözőek voltak; egyre támadóbbak, mostanra és megérdemelten vannak, a legmeggyőzőbbek a jelölteknek.

• „Ez egy új érzés számomra, Eibar számára mindenkinek” – mondta José Luis Mendilibar, miközben az öltözőben a játékosok a jakuzziba rakódtak. Ami kicsit szorította. Eibar első gólt szerzett a Real Madrid ellen, és meg is kapta az első pontot. Ők az első baszk csapat, amely egy évtized alatt kap egy pontot a Bernabéu-tól, és nem mondhatta, hogy ez sem a megfelelő eredmény. Ehelyett csak jutalom volt; merész és jól szervezett, a Madridot nagyon kevés és saját esélyükre korlátozta.Pedro León különösen nagyszerű volt.

• A Ganso-tól származó gyönyörű hátsó kerék Wissam Ben Yeddert állított fel az elsőnek Sevilla ellen Alavés ellen. A Ben Yedder másik nagyszerű hátoldala a 90. percben adta nekik a győztest, miután Víctor Laguardia kiegyenlítette Alavés-t. Sevilla kaotikus, de általában szórakoztató és uralja a második felét; a cél jött. Ez volt a helyes eredmény. Ahogy Las Palmas 2-0-tól visszajött Osasunával, a kiegyenlítő a 91. percben jött. „Amikor mindent megvédsz, mert megpróbálod elnyomni az esélyeket,” helyesen mondta Las Palmas edző, Quique Setién.És hasonló történet volt Coruña-ban, ahol a Babel egy utolsó pillanatban nyerte el a Deport. – Többet érdemeltünk – mondta Abelardo Sporting edző, de nem igazán. – Gondolom, ez volt az éjszaka – mondta óvatosan Babel. – Két lehetőségem volt, és nem gondoltam, hogy újabbat kapnék. – Amikor eljött, a cél fantasztikus volt.

Rate this post