Bet365 sportfogadás

Charleus Hull elszalasztotta Justin Rose az olimpiai dicsőség pillanatát, de a 20 éves még mindig élvezi a tapasztalatait, mivel egy brit dupla törekszik.

Hull érkezett Rioba vasárnap este, több órával azután, hogy Rose 112 évig megnyerte az első Bet365 olimpiai aranyérmet a nyílt bajnok, Henrik Stenson izgalmas párbaján.

A Rose caddy, Mark Fulcher azonban átengedte a széles körű megjegyzi a Reserva de Marapendi tanfolyamot a Team GB vezető Jamie Spence-nek, aki a Hull és csapattársa, Catriona Matthew számára Bet365 elérhetővé tette őket.

A lépés minden bizonnyal osztalékot fizetett, mint Hull és Matthew kétszer és öt lövés után lőttek a második fordulóban, és a dél-koreai hétfős bajnok, az Inbee Park vezette.

Hull, aki az utolsó három lyukon és a hat Összességében ragaszkodik hozzá, hogy közeledik az olimpiához, mint bármely más verseny, de mindig Bet365 sportfogadás felemelte a játékát amely Nagy-Britanniát vagy Európát képviseli. “Élvezem.Nagyon szórakoztató “- mondta Hull, aki 2012-ben a győztes Curtis Kupa oldalán és a győztes Solheim Kupa csapatában szerepelt, és öt pontot szerzett öt meccsen a Solheim Cup-ügyben. a héten tudom, hogy te vagy a csapat tagja, szóval szórakoztató.

“Nagyon élvezem a nagyobb versenyeken való játékot, és nem sokkal jobb, mint ez.Az olimpiai ranglistán való részvétel nagyon jó, de csak úgy próbálom ezt kezelni, mint bármely más eseményt, így nem fogok túl idegesnek lenni. “Matthew már csalódottan elszalasztotta Bet365 számos esélyét megnyitása 71, de a 46 éves skót a második napon hat madártollal és egy magányos kocsikkal díszítette. “Örülök, hogy játszottam ma” – mondta. “Vettem egy kicsit jobb, így adtam magamnak több esélyt, és tett néhány putts olyan nyilvánvalóan nagyon örülök, hogy tartani a versenyt.” Azt hiszem, talán várható szélesebb szél ma és egy kicsit nagyvonalú néhány tűvel, de még mindig jól kell játszania.Örülök azzal, hogy hol vagyok, közeledve a vezetéshez és remélhetőleg szombaton Bet 365 még mindig ott lehetek egy esélyt. ”

Park, egy második egymást követő 66-os félidőben, összesen 10-par, és egy lövedékkel az USA-ból Stacy Lewis, aki 11 birdies, egy bogey és egy double bogey egy finom 63-ban.

Lewis, aki “augusztus 6-án a női golfedzőn, Gerrod Chadwell-on házasságot kötött a Houston-i női golf edző” házasságán “Rioon”, “kicsit meghazudt,” hogy nem.

“Nem tudom, hogy látszott-e valami, és még több magabiztosságot kaptam, mint a nap. Bármikor látsz néhány putt-ot, kicsit többet szabadít fel a hinta. De egyáltalán nem Bet 365 számítottam rá.Igazán izgatott vagyok a búvárkodásról, amelyet ma délután megnéztem, mint a körben. Alig várom, hogy mindent megteszek a golfhoz képest, és ez az, ami a héten szól velünk szemben. “Az alacsony pontozási napon Irán Leona Maguire visszapattant egy 65 éves, míg a csapattársa, Stephanie Meadow 66-at regisztrált a csalódást követő 77-en az első napon.

“Tee to green nagyon jól játszottam újra, de ma még több puttot játszottam, ami kulcsfontosságú volt” Maguire, aki öt vadászkutyát készített a hatodik lyukból a Bet365 kilencedikből. “Egy darabig töltöttem a szerdán, és csevegtem Paulnal [McGinley, az ír csapatkapitány], de nem próbáltam túl sokat gondolkodni.Csak ma reggel próbáltam kijönni minden fegyver lángoló és lőni egy kicsit. Paul nagyon jó volt. Nem kérhettem volna senki jobbra. Annyira okos és hitt benne, hogy a get-go. A múlt héten a legjobbakat szerette a srácoknak, és Bet365 még többet tesz számunkra ezen a héten. Nem hagy kiengedetlen kőt. ”

 

Rate this post