Bet365 Sverige

spelbolag pa nätet

Morgan Schneiderlin har insisterat att David de Gea förblir “helt engagerad” till Manchester United, oavsett rädsla. Real Madrid kunde förnya sitt intresse för överföringsfönstret. Den spanska sidan, som missade de Geas underskrift senast sommar för att de misslyckades med att lämna in erforderliga pappersarbete i tid vid deadline dagen, kommer inte att tillåtas Bet365 registrera någon i de kommande två överföringsfönstren, efter att Fifa fann dem skyldiga att bryta reglerna om att underteckna unga spelare men är fria att lägga till sin lag Månaden.

Domslutet har lett till förslag Madrid kan återuppta sitt intresse för den 25-årige De Gea, men Schneiderlin har ingen tvekan om att hans lagkamrat kommer att bo på Old Trafford.

“David är en väldigt viktig spelare i vår grupp”, berättade Förenta mittfältaren MUTV. “Vi är väldigt glada att ha honom och glad att Bet365 han inte gick förra sommaren.Han är helt engagerad i denna fotbollsklubb.

När du har en spelare så här i mål är det bra för oss, eftersom vi vet att vi inte kommer att erkänna många mål och han kommer att göra några sparar . “Facebook Twitter Pinterest Wayne Rooney gör det mesta av sitt mål med Morgan Schneiderlin.

Det är lätt att se varför Madrid skulle bli frestad att starta ett annat bud på De Gea. Ett okarakteristisk fel vid Bournemouth åt sidan, målvakten har varit i enastående form sedan Louis van Gaal återkallade honom till start XI.Hans senaste fantastiska skärm kom på söndag när United vann 1-0 i Liverpool. Wayne Rooney grep Bet365 rubrikerna med sin 78: e minut Bet365 matchande vinnare, men det var De Gea som säkerställde att alla tre punkterna skulle komma tillbaka ner på East Lancs Road.

De Gea rusade av sin linje för att neka Adam Lallana när han gick igenom i första halvlek och efter omstart tog den tidigare Atlético Madrid mannen av två atletiska sparar i snabb följd att förneka Emre Can och Roberto Firmino.

Chris Smalling sa att 11: e timmars kollaps av De Geas föreslagna flytt till den spanska huvudstaden visade sig vara en stor boost för laget. “När vi visste att han var ute efter oss hela säsongen, var det en bra känsla för att han är en av de bästa,” sade den amerikanska försvararen. Facebook Twitter Pinterest De Gea Thwarts Adam Lallana.

Han drog av en stor räddning och hans fördelning, särskilt några av dessa bollar ner till Wazza och Jesse [Lingard] var fantastiska och satte oss verkligen på attacken.

“David är en mycket lugn kille men på planen pratar han med oss Bet365 ​​som en enhet. Vi känner till hans spel inuti, så det är bra att veta att om vi får slå som försvar, har vi en stor chans att hålla bollen ut. ”

Som De Gea måste Rooney spendera lite tid ut ur start XI den här säsongen.Förenta kaptenen drabbades av ankeln och lårskadorna tidigare i kampanjen och släpptes för Boxing Day-nederlaget vid Stoke.

Ett par ögonbryn höjs när Van Gaal släppte sin kapten för den avgörande matchen, men Smalling tror att flytta var fördelaktigt för anfallaren, som Bet365 spelbolag online sedan har gått på att göra fem mål i fem matcher.

“Det var en upptagen julperiod men sedan det spelet har han kommit tillbaka och visat att han är en topp -klassist, “sa Smalling. “[Att tappa] kan uppdatera dig och sporra dig lite mer för att bevisa för alla hur bra du är och folk glömmer inte det. Det är bra att se att han är tillbaka bland målen. Facebook Twitter Pinterest Chris Smalling håller upp Roberto Firmino.

“Strikare går igenom perioder där du inte gör mål, men de bästa är de som kommer tillbaka och kommer på en annan gång och Wazza har visat det under hela sin karriär.” Efter söndags match erkände Rooney att han hade erbjudit några franka “påminnelser” till sina lagkamrater på Bet365 halvtid om vikten av den största matchen i Uniteds kalender.

Schneiderlin erkänner Det var en uppvärmd atmosfär inuti omklädningsrummet vid pausen. “I den första halvan vann vi inte tillräckligt med andra bollar,” sade fransmannen. “När vi kom in i omklädningsrummet efter första halvåret, fanns det viss skrik och rop men naturligtvis är det normalt för att i ett derby du inte kan förlora slaget.”

Rate this post