Frank Lampard: „Alig lőttem el egy labdát, mióta befejeztem, és nem kaptam vágyat”

„A karrierem során nem tettem meg minden helyes döntést, messze attól, de amikor véget értem, úgy éreztem, hogy teljes zsákmányt kaptam” – mondja. „Amikor el tudod gondolni:„ Mindent az asztalra helyeztem, és ez az én sorsom ”- azt hiszem, nagyon sikeres voltál. Valószínűleg már régóta játszottam, mint egy játékos – meg akartam győződni róla, hogy minden unciát elvettem a játékból, és kihoztam magamból a legtöbbet.

„És akkor olyan lesz, mint egy megkönnyebbülés, amikor úgy érzi, hogy a munka megtörtént, és nem volt túl rossz. Nem volt túl sok kudarcom, és tényleg élő fogadás nagyon jó dolgokat csináltam. Nagyon elégedett vagyok ezzel. Aligha rúgtam egy labdát, mióta befejeztem, és nem kaptam vágyat, hogy rúgjak egy labdát.Most már más dolgokat is csinálok. csak néhány hónapig, 15 évig. „Amikor egy nagy klubban tartózkodik, nincs sok légzési tér,” mondja. „Folyamatosan próbálsz megnyerni a dolgokat, hogy a lehető legjobban teljesítsd, és meglehetősen fárasztó lehet. Őszintén szólok, karrierem végén készen állok továbblépni. Ami azt az intenzív nyomást illeti, amit magamra bocsátottam erre az időszakra, késznek éreztem magam. Sokat kérdeztem most: „Hiányzik a futball?” És valójában nem vagyok.Itt eléggé elégedett vagyok a sorsommal. Regisztrálj a The Fiver-re, és kapd meg a napi futballcímünket.

„Amikor játszol, vigyázol, van olyan ember, aki körül van a valódi világban, majd a valós világ megüt az arcodban, amikor befejezed. De szerencsém volt, hogy az átmenet nem jelent problémát számomra. Szükségem volt a szünetre, tényleg. Egy ideig szükségem volt az életemben a struktúra hiányára. Úgy éreztem, készen állok erre. Szükség volt arra, hogy elmenjek. Szinte csak másfél év, és most már az éhség. Így jön, ha jön, ha a megfelelő alkalom jön nekem. ”Facebook Twitter Pinterest Frank Lampard megnyerte a Bajnokok Ligáját a Chelsea-val, négy FA-kupa, három bajnoki cím és az Európa Liga mellett.Fénykép: Tom Jenkins a Guardian számára

A Lampard továbbra is részt vett a labdarúgásban, a unibet fogadási bónuszok punditry pályát váltotta át, miközben edzői képesítései során dolgozik – szeptemberben elindítja a Pro Licencprogramot – és elhelyezi azt, amit tanul gyakorlatot a Chelsea akadémiájában. „Sokat szereztem az idei évben, a médiában dolgoztam, utazok” – mondja. – Megfelelően meg kell tenned. Nem csak felállok és elmegyek: „Ez jó játék volt.” Meg kell nézni a játékosokat, a taktikát.

„Ezért nem állítom be a határidőt a mozgásban a vezetésbe. Nem csak egy kapcsolót rángatsz – sokat kell tanulnod.Nincsenek gyorsbillentyűk, ahogy látom. ”

Visszatekintve a játékpályájára, a Lampard azt mondja:„ a legnagyobb tehetségem – vagy biztosan az egyik – az én munkamenetem és elkötelezettségem volt ”. Az évek nagy részét főleg önmagára összpontosította, állandó javulásra. Tudatában van azonban, hogy az ilyen gondolkodásmód nem tud túlélni a vezetésben. Az átmenet nem jelent problémát számomra. Szükségem volt a szünetre, tényleg. Úgy éreztem, készen állok erre. Szükséges volt számomra, hogy megszabadulhassam Lámpát.

Kedvenc edzői, mint játékosok, és azok, akiket szeretne utánozni, a legjobban a csapat különböző karaktereihez kapcsolódtak, és mindegyiket azonosították. a legnagyobb jutalmat hozó megközelítés. „Játékosként elég önző lehet” – mondja. – Mint menedzser, ez a teljes ellentéte.Igazán érdekel az a gondolat, hogy megpróbálok embereket kezelni egy olyan csoportot, amennyit csak lehet, hogy foglalkozzam egy igazi vegyes, változatos öltözővel, mint amilyen manapság van. Mindenki számára nincs egy szabály. Most már sokat olvastam, mert szeretem megtudni, hogy más vezetők hogyan kezelik ezeket a dolgokat. Ez az, ahol a varázslat van. ”

A nyugdíjba vonulás után a Lampard megtölti az életében fellépő hiányosságokat utazás, szabadidő és család. Nincsenek hirtelen felfedezett hobbi vagy érdekességek, nem a golfpályára való utazás. Az életét az alapelvei szerint élte, amelyek a játékpályája során mozogtak. Korábban beszélt a hitéről, és arról, hogyan segített neki az édesanyja halála után, egy évtizeddel ezelőtt a múlt héten.Úgy írja le magát, mint egy „nem teljesen gyakorló” keresztényt, de a hiedelmek mindent megtudnak, amit csinál.

„Én az életemről szólok, igyekszem mindent megtenni. És amikor azt mondom, hogy helyes, úgy értem a megfelelő szándékokkal, ”mondja. – Tehát amikor dolgozom, olyan keményen dolgozom, amennyit tudok; amikor emberek vannak körülöttem, megpróbálom tiszteletben tartani ezeket az embereket. Természetesen tévedsz. De ahogy az életen megyek át, ha úgy érzem, hogy helyesen csinálom – és ezt próbálom elmondani a lányaimnak -, akkor remélhetőleg a dolgok jó lesz nekem. Szem a célért További részletek

„Amit elhelyeztél, amit kijutsz. Úgy gondolom, hogy a modern társadalomban – és én nem prédikálok itt, messze tőle – elfelejtjük az alapokat, a viselkedésmódot és a körülöttünk élő emberek iránti tiszteletet.Ezekkel a dolgokkal nőttem fel, különösen az anyukámtól, így próbálom megismételni őket annyira, amennyit csak tudok, és átadom őket a lányaimnak. Biztosan nem érzem, hogy mostanában az élethez közelednék, ahogy én tettem, amikor 20 éves voltam. De az embereket úgy kezelem, ahogy magamnak akarom kezelni, és megpróbálom magammal venni. ”

Talán ezért az egész idő alatt, amikor futballistaként azonosította a gyengeségeit, és keményen javította őket, minden kupakot, trófeát és célt, amikor ez az idő véget ért, amit akart, hogy az emberek emlékezzenek valami teljesen másra. „Amit a karrierem végén szerettem volna” – mondja -, hogy valaki csak azt mondja: „Jó csapattársa volt.” Nemcsak a pályán, hanem barátként is, mint egy puffert. személyként.

Rate this post