Futballátadó pletykák: Pierre-Emerick Aubameyang Liverpoolba?

Mindenesetre, az Arsenalban és Barcelonában a dortmundi csatár iránt érzett érdeklődés ellenére a Liverpool reménykedik abban, hogy a férfiakkal való kapcsolatot megteremtő játékos az, aki meg fogja győzni őt Anfield-ben. A célok formájában. Sokan közülük. Dortmund csak akkor hagyja el, ha valaki 42 millió fontot emel fel, így adhatják a Marco Reust fizetésemelést, és meggyőzhetik róla, hogy München nem minden, ami felborult és hiányzik Észak-Rajna-Vesztfália ipari bájától.

Az Old Traffordnál Víctor Valdés eddig Espanyol-hoz vezetett. Marouane Fellaini csatlakozhat hozzá a kijárati ajtó rohanásába, ha hallgatja a Sportingbet fogadás bónusz belga igazgató, Marc Wilmots tanácsát. “Egy játékos, aki nem játszik a klubjában, bosszantó egy edző számára” – morogta Wilmots. “Fellaini képes játszani a támadást, mint a No6.Nagyon jó technikája van, nagyon jó a nyomon követés és helyreállítás. Talán új kihívást fog találni januárban, ha lehetséges. “Ez az új kihívás Torinóban lehetett, ahol a Juventus egy ideje megfigyelte a nagy ember legmagasabb mellkasi képességét. José Mourinho úgy döntött, hogy Neymar csak az a férfi, aki segíteni fogja Chelseit a kiesés veszélyével. Barátságos pénzt fognak dobni, abban a reményben, hogy az elkísérő fejét megfordítják. Nem fog. A Manchester City nagyon tetszene a brazil egy darabja is. Ha követi a Robinho Unibet karrier-pályáját, felállhat a Guangzhou Evergrande-nél, akinek a jelvényét a “Be The Best Forever” mottóval díszítik.Milyen további motivációra van szüksége?

Valószínűbb a Chelsea számára, hogy Alex Teixera, a Shakhtar Donyeck támadó középpályás, aki az új Eden Hazard lehet, ha a régi Eden Hazard továbbra is az amnezia képességében szenved. A Chelsea 30 millió fonttal fizet, ami egy kicsit meredek ahhoz a játékoshoz, aki 25 éves, és mégis a brazil nemzeti válogatottra jellemző. De a piac a piac.

Az Everton aggodalmát fejezi ki Sportingbet sportfogadás bónuszok amiatt, hogy Barcelonában egy 6,3 millió eurós visszavásárlási záradékot írnak le Gerard Deulofeu-ra, és visszaveszik őt a Camp Nou-ba Unibet nyáron, ahol néhány évig még egy poros polcon tárolják visszatér a Goodison Parkba 2017-ben.

Arsène Wenger aláír egy központi védőt, aki nem rendelkezik fordulókörrel, mint az Airbus A380.Az az ember Armando Izzo, a 23 éves, akinek karrierje lassan megkezdődött, de felvette a Genovába való áthelyezést követően 2014-ben. Az Arsenalnak azonban Benfica ellen kell küzdenie a játékos aláírása ellen.

És Leicester City megkísérelte a Barwell középpályás Brady Hickey-t, a “nem liga Frank Lampard” -t, bármi legyen is ez. A falusi csapat lenyűgözte az FA-kupát, Claudio Ranieri pedig úgy döntött, hogy megnézze a 18 éves Tintin showt.

Rate this post