unibet fogadások az interneten

unibet fogadások az internetenA Unibet Limited céget 1999-ben alapították az Egyesült Királyságban, és egy évvel később fogadtak az interneten. Ez a funkció évek óta különbözik a többi könyvesbolttól. Ismertesse a konkrét javaslatokat, és a kvótákat maguk a fogadók állapították meg. A Unibet cég lett az egyetlen olyan ügynökség, amely minden nyereményből visszatartott 2-5% -ot. A Unibet fogadások az interneten kétségtelenül a legnagyobb fogadási csere a világon, és számos érdekes lehetőséget kínál a még kevésbé tapasztalt fogadók számára. Az ügyfeleknek figyelembe kell venniük azt is, hogy az események és a tudományágak lefedettsége a többi játékos ajánlatától függ, de az előnye éppen a fogadások elhelyezésének lehetősége. Másrészt, egyes ügyfelek évek óta felkérésére a céget 2012-ben arra kényszerítették, hogy hozzon létre egy független klasszikus online kaszinót. Ez a lépés kinyitotta az ajtót azoknak a fogadóknak, akiknek nincs sok tapasztalata, vagy nem akarnak fogadni a tőzsdén. Az ügyfél szabadon mozoghat a tőzsdén és az irodák között. Ha jó orra van, ez nagy előny.

Unibet bónusz 50 € – regisztráljon most »

Természetesen nem fog lepni, hogy a fogadó táska és a klasszikus Unibet bukméker számos sporteseményt kínál. Mindazonáltal figyelembe kell venni, hogy a kisebb bajnokságok és kevésbé népszerű sportágak nem rendelkeznek elegendő javaslattal, mert maguk az ügyfelek generálják őket. Ebben az esetben semmi sem akadályozza meg a saját esemény létrehozását. A licitáló meghatározza a részvényt, és másoknak ajánlja. Ha bármelyik ellenfél reagál, és elfogadja a fogadást, akkor a végső eredményt eldönti, ki nyeri meg a konkrét kvótát. Ahogy már említettük, figyelembe kell venni a vállalat részvényét, de százalékban nem sok.

Minden nap a lista kínált sportágak van átlagosan 30 lehetőség, többek között: foci, tenisz, jégkorong, kézilabda, röplabda, kosárlabda, baseball, amerikai futball, rögbi, Formula 1, motorkerékpárok, ökölvívás, harcművészetek, floorball , jégkorong, labdarúgás 5, vízilabda, darts, biliárd, asztalitenisz, tollaslabda, krikett, sakk, olimpiai sport, síugrás és sífutás, biatlon és így tovább. Összességében legfeljebb 250 versenyt találhatunk a tőzsdén. A technikai segítségnyújtás elérhető e-mailen (support@betfair.com) vagy telefonon.

A webes verzió mellett a segítségnyújtás olasz nyelvű. Hozzá kell tenni, hogy a Unibet ügyfélszolgálata nem a leggyorsabb, és néhány nap után írásban megválaszolja a választ. Mindazonáltal a Unibet fogadási táska részletes utasításokat tartalmaz (mindig olaszul), ahol mindent megtalál, amire szolgálhat. A Youtube-on különféle videofelvételek is elérhetőek, és a Unibet blogjait és fórumait is megtekintheti.

Rate this post